ZA KLIJENTE

heads web-51

ZAPOČNI SVOJU KARIJERU SA OMLADINSKOM ZADRUGOM MJOB

USLUGE

PRVI POSAO I POČETNE POZICIJE

Svakoj kompaniji je bitno da i na početnim pozicijama ima prave zaposlene. Potreban vam je motivisan kandidat koji se uklapa u kompanijsku kulturu? Mjob je tu da vam pomogne da pronađete prave kandidate, i pomogne vašoj kompaniji da raste uz mlade talente.

PRAKSE

Ukoliko imate otvorene prakse u okviru kompanije, naš posao je da vam nađemo prave talente. Naš jedinstven pristup regrutaciji vam garantuje angažovanje odgovarajućih i kvalifikovanih kandidata. Imamo partnersku saradnju sa svim većim univerzitetima, centrima za razvoj karijere i studentskim organizacijama. Mi vam možemo pomoći u intervjuisanju, administraciji i obračunu zarada, a na vama je samo da izaberete pravog kandidata.

STUDENTSKI I HONORARNI POSLOVI

Prateći potrebe vašeg poslovanja, brzo i efikasno regrutujemo studente i mlade. Pružamo punu HR podršku za honorarne i privremeno-povremene poslove. Kao vodeća regionalna omladinska zadruga, posedujemo alate i neophodne kapacitete za prikupljanje i procesuiranje velikog broja kvalifikovanih kandidata iz naše baze. Takođe, možemo oglasiti i otvorene pozicije na lokalnim portalima i društvenim mrežama.

INDUSTRIJE

Administrativna podrška

Maloprodaja i veleprodaja

Modna i potrošačka industrija

Događaji i promocije

Proizvodnja

Finansije i bankarstvo

Telekomunikacije i IT

Kontakt centri

Transport, skladištenje i logistika

Ugostiteljstvo

PRONAĐI POSAO I
ZAPOČNI KARIJERU

Možete aplicirati na otvorene pozicije koje odgovaraju Vašem profilu ili pošaljite CV kako bi naši regruteri mogli da Vas kontaktiraju kada se ukaže odgovarajuća prilika.

Uspešno ste se prijavili