Omladinska zadruga nove generacije

Naše usluge

Započni svoju karijeru sa omladinskom zadrugom Mjob!

STUDENTSKI I HONORARNI POSLOVI

Da li tražiš studentski ili honorarni posao u tvojoj blizini kako bi zaradio dodatni novac? Omladinska zadruga Mjob je najbolje mesto za pronalazak honorarnog posla tokom studija. Izaberi lokaciju i prijavi se na željena radna mesta. Na našem portalu svakog dana objavljujemo nove poslove. Nemoj da propustiš priliku!

STRUČNE PRAKSE

Završio/la si fakultet i u potrazi si za stručnom praksom? Stekni svoje prvo radno i skustvo i započni svoju karijeru pomoću Mjob-a! Sada je pravi momenat da se uključiš u program prakse. Na Mjob sajtu i aplikaciji možeš pronaći brojne prilike za obavljanje prakse kako u domaćim kompanijama tako i u multinacionalnim korporacijama. Povezujemo talentovane studente, poput tebe, sa vrhunskim poslodavcima.

PRVI POSAO I POČETNE POZICIJE

Teško ti je da nađeš prvi posao? Ne želiš bilo koji posao, već pravi! Mi u Mjob-u razumemo koliko je izazovno pronaći prvi posao nakon diplomiranja. Naš zadatak je da ti pomognemo da započneš karijeru u omiljenoj kompaniji. Možemo ti pomoći da potencijalnom poslodavcu pokažeš da si više od biografije i da u pravom svetlu iskažeš sve svoje potencijale i mogućnosti!