Omladinska zadruga nove generacije

Mjob app

Mjob mobilna aplikacija za iOS i Android
Za vas smo pripremili mobilnu aplikaciju sa kojom vam je sledeći studentski posao uvek u džepu!

PREUZIMANJE MJOB APP

Zašto aplikacija Mjob?

Otkrij svet mogućnosti uz aplikaciju Mjob - tvojom ulaznicom na dinamično tržište rada studenata. Dizajnirana za mlade, Mjob aplikacija donosi širok spektar studentskih poslova na koje se možeš prijaviti u par klikova putem svog telefona. Bez obzira da li si student koji traži svoje prvo radno iskustvo i stručnu praksu, ili želiš da zaradiš dodatni novac tokom studija, aplikacija Mjob ti omogućava da ne propustiš nijednu priliku.

U samo nekoliko klikova, možeš lako da pretražuješ, filtriraš i apliciraš za poslove koji odgovaraju tvojim veštinama i rasporedu. Naša platforma ti takođe omogućava da imaš uvid u svoje zarade tokom cele godine, kao i uvid u ugovore sa poslodavcima, sve na jednom mestu. Sa aplikacijom Mjob imaš potpunu kontrolu nad svojim radnim vremenom i novcem, a omogućava ti i da prilagodiš svoj profil i budeš obavešten o svim novim otvorenim poslovima koji su ti zanimljivi.

Ne propusti priliku da postaneš deo Mjob zajednice. Preuzmi aplikaciju i počni sa kreiranjem svoje budućnosti već danas!