Usluge za klijente

Image

STUDENTSKI I HONORARNI POSLOVI

Prateći potrebe vašeg poslovanja, brzo i efikasno regrutujemo studente i mlade. Pružamo punu HR podršku za honorarne i privremeno-povremene poslove. Kao vodeća regionalna omladinska zadruga, posedujemo alate i neophodne kapacitete za prikupljanje i procesuiranje velikog broja kvalifikovanih kandidata iz naše baze. Takođe, možemo oglasiti i otvorene pozicije na lokalnim portalima i društvenim mrežama.

PRAKSE

Ukoliko imate otvorene prakse u okviru kompanije, naš posao je da vam nađemo prave talente. Naš jedinstven pristup regrutaciji vam garantuje angažovanje odgovarajućih i kvalifikovanih kandidata. Imamo partnersku saradnju sa svim većim univerzitetima, centrima za razvoj karijere i studentskim organizacijama. Mi vam možemo pomoći u intervjuisanju, administraciji i obračunu zarada, a na vama je samo da izaberete pravog kandidata.

Image
Image

PRVI POSAO I POČETNE POZICIJE

Svakoj kompaniji je bitno da i na početnim pozicijama ima prave zaposlene. Ako vam je potreban motivisan kandidat koji se uklapa u kompanijsku kulturu, Mjob je tu da vam pomogne da pronađete prave kandidate, kao i da omogući vašoj kompaniji da raste uz mlade talente.