Najbolja zadruga po mišljenju studenata

Najbolja zadruga po mišljenju studenata

Potrebna ti je praksa, part time posao, ili posao sa punim radnim vremenom još tokom studija? Najbrži dolazak do posla za omladince širom Srbije pruža omladinska zadruga Mjob.

Potrebna ti je praksa, part time posao, ili posao sa punim radnim vremenom još tokom studija? Najbrži dolazak do posla za omladince širom Srbije pruža omladinska zadruga Mjob.

Mjob podržava mlade u sticanju prvog radnog iskustva ili stručne prakse. Kroz različita privremna i povremena angažovanja, omogućava omladincima da se upoznaju sa radnom atmosferom različitih kompanija, da stiču nova poznanstva, kao i mogućnost da kroz rad zarade džeparac.

Ono što izdvaja Mjob od drugih omladinskih zadruga jeste ePoslovnica, jedinstvena online aplikacija koja ti omogućava:

  • Pretragu aktuelnih poslova i popusta

  • Slanje prijave za posao direktno iz aplikacije bez dolaska u našu poslovnicu

  • Istoriju tvojih obavljenih poslova

  • Evidenciju isplata od poslodavaca

  • Popunjavanje spiska željenih poslova i uslova rada Uređivanje kontakt podataka i svog profila, kao i postavljanje pitanja Mjobu.

O kvalitetu usluga i brojnim poslovima svedoči preko 1200 omladinaca mesečno. Na pitanje “Kakvo je vaše iskustvo sa omladinskom zadrugom Mjob?” dobili smo sledeće odgovore:

Ja sam ponosni višegodišnji član omladinske zadruge „M job“. Toplo Vam je preporučujem. Spektar poslova je toliko širok i pored toga dobro su plaćeni. Imaju saradnju sa divnim poslodavcima. Osoba sam koja voli da uči i istražuje, samim tim sam radila više poslova u isto vreme preko iste omladinske. Od mene imaju pohvale na svim poljima i za mene nemaju konkurenciju. Pored toga što je izbor poslova dostupan na njihovom sajtu, obaveštenje stiže i na Vašem mejlu i sms-u. Ne oklevajte i pridružite se njihovom timu. Sigurna sam da ćemo deliti ista mišljenja.

Isidora Bjelošević, Univerzitet Džon Nezbit, Beograd


“Divno iskustvo i poznanstva i što je najvažnije ažurnost u svakom pogledu. Preporučila bih Mjob svim studentima koji žele da rade i zarade!”

Ivana Konatar, Matematički fakultet, Kragujevac

Još od prvih studentskih dana postala sam član Mjob omladinske zadruge, na preporuku mnogih. Ne samo što sam imala pristup brojnim studentskim poslovima, već sam i dobila šansu za prvu studentsku praksu. Septembra 2019. pridružila sam se timu regrutacije omladinske zadruge Mjob. Ne preterujem kada kažem da su mi prvo radno iskustvo učinili nezaboravnim. Imala sam priliku da uz pomoć mentorke i ostalih kolega učim i razvijam se. Videla sam sa kakvim žarom pristupaju svom poslu i koliko su posvećeni da svakom studentu izađu u susret i nađu posao koji će im savršeno odgovarati. Ukoliko ste u potrazi za poslom ili studentskom praksom toplo vam preporučujem upravo Mjob omladinsku zadrugu.

Interna praksa u sektoru regrutacije: Milica Simonovski, Univerzitet Singidunum, Beograd

U razgovoru sa Majom Rašković, koordinatorkom tima regrutacije OZ Mjob, saznajemo da iza zadovoljnih omladinaca stoji stručni tim koji im je pomogao da steknu prvo radno iskustvo.

„Cilj nam je da kroz naš specijalizovanim tim regrutera pružimo podršku mladima u potrazi sa prvim zaposlenjem i kroz savetovanje i konsultacije pomognemo omladincima da prepoznaju svoje afinitete,a kroz rad i svoj razvojni put u karijeri. Sa druge strane, kroz razumevanja potreba klijenata, da pružimo mogućnost definisanja profila poželjnog kandidata i da povežemo poslodavca sa odgovarajući budućim zaposlenim.“ 

Ne propusti priliku i apliciraj na željeni posao već danas! U Mjob zadrugu možeš se učlaniti za samo par minuta klikom na sajt koji je dostupan 24/7 ili odlaskom u poslovnicu na sledećim adresama:

  • Beograd – Kneza Miloša 4, 011 41 41 830

  • Niš – Sedmog jula 3, 018 323 0752

  • Kragujevac – Milovana Gušića 21, 034 206 108.

Datum izdavanja: 10. октобар 2020.