Kako lako do pr(a)vog posla za tebe

Kako lako do pr(a)vog posla za tebe

Znamo koliko je svaki početak izazovan i da je ponekad potrebna podrška da se pokreneš u pravom smeru. Mjob omladinska zadruga ti pomaže u traženju posla koji tebi najviše odgovara i koji je u skladu sa tvojim obavezama, bilo da je u pitanju škola, fakultet ili trening.

Uloga omladinske zadruge Mjob

Znamo koliko je svaki početak izazovan i da je ponekad potrebna podrška da se pokreneš u pravom smeru. Mjob omladinska zadruga ti pomaže u traženju posla koji tebi najviše odgovara i koji je u skladu sa tvojim obavezama, bilo da je u pitanju škola, fakultet ili trening.

Poslovi su namenjeni srednjoškolcima od 15 godina, studentima do 26 godina i omladincima do 30 godina starosti.

Sa nama možes da budeš uvek u toku sa aktuelnim ponudama za posao, a prijava je vrlo laka, slanjem CV-a putem našeg web sajta ili preko Mjob aplikacije. Preko nas možeš da pratiš sve svoje trenutno aktivne ugovore sa poslodavcima, kao i da pratiš svoje zarade.

Mjob je omladinska zadruga nove generacije i zato je odlična vest što uvek može da ti bude pri ruci, omogućavajući ti ponude za posao na klik!

Uz Mjob mobilnu aplikaciju, možeš da filtriraš željene poslove, visinu satnice i mesto rada. Na ovaj način si svakodnevno informisan/a o novim ponudama koje najbolje odgovaraju tvojim željama. I još nešto, godišnja članarina je samo 500 RSD, koju možeš odmah da uplatiš ili možemo da je naplatimo od prve zarade. Sve ostale usluge su potpuno besplatne!

Kako da nam se pridružiš?

Najlakši način da postaneš član Mjob omladinske zadruge je preko naše aplikacije, koja je besplatna. Dostupna je u verzijama za Android i iOS, a možeš da je pronađeš u Play Store-u (Google Play Store) ili Apple Store-u (Apple Store).

Kada je aplikacija instalirana na tvom telefonu, ona te vodi kroz proces registracije, gde unosiš svoje osnovne lične podatke. Nakon što završiš sa popunjavanjem, proveravamo podatke i potvrđujemo članstvo. I to je to, odmah možeš da počneš sa prijavama za otvorena radna mesta!

Takođe, prijava je moguća i preko sajta mjob.rs ili u nekoj od naših poslovnica koje se nalaze širom Srbije. Poslovnice su u sledećim gradovima – Beograd, Kragujevac, Niš, Novi Sad i Subotica.

Radno vreme je svakog radnog dana, osim praznika, od 9 do 17 časova. Uvek možeš da nas kontaktiraš na broj telefona 011 4141 830. Ako pre koristiš dopisivanje kao oblik komunikacije, možeš da nam pišeš putem na mejl [email protected].

Kako možeš da pratiš ponudu poslova?

Najlakši način je da redovno proveravaš ponudu poslova na mobilnoj aplikaciji Mjob. Dok čekaš prevoz, na putu do škole/fakulteta/treninga, zajedno sa društvom ili gde god imaš priliku da koristiš svoj mobilni telefon. Iskoristi slobodno vreme da skroluješ kroz ponudu na Mjob aplikaciji i pronađeš svoj idealan posao!

U Mjobu se aktivno trudimo da uvek imamo raznovrsne ponude poslova, kako bi ti kao član imao/la što više mogućnosti da dobiješ posao za koji si zainteresovan/a. Tokom godine imamo između 1000 i 2000 ponuda raznih poslova širom Srbije i sigurno ćeš pronaći nešto za sebe.

Kao korisnik/ca Mjob aplikacije možeš da podesiš i personalizovana obaveštenja o poslovima – funkciju Mjob4you, gde biraš parametre koji najviše odgovaraju tvojoj pretrazi, a sama aplikacija ti šalje obaveštenja o novim oglasima. Na taj način je još jednostavnije da saznaš trenutne ponude i dođeš do posla koji te zanima i poklapa se sa tvojim interesovanjima.

Veoma smo aktivni i na društvenim mrežama LinkedIn, Facebook i Instagram, gde možeš da pratiš aktuelne ponude za posao, kao i za stručne prakse. Takođe uvek imamo dobre savete o aktuelnim temama na našem blogu. Zaprati nas i budi uvek u toku

Datum izdavanja: 19. октобар 2023.