• Placeholder

    Tražiš honorarni posao? Praksu? Mjob je pravo mesto za tebe!

  • Placeholder

    Tražiš honorarni posao? Praksu? Mjob je pravo mesto za tebe!

Mjob omladinska zadruga

Image

Zbog čega treba da izabereš Mjob omladinsku zadrugu?

1
Nudimo sve vrste poslova za srednjoškolce, studente i nezaposlene

Ako imaš do 30 godina i u potrazi si za privremenim, povremenim ili sezonskim poslovima, onda sve to možeš pronaći u Mjob omladinskoj zadruzi. Pored toga, naš primarni cilj u Mjob-u je povezivanje kompanija sa mladim ljudima koji su u potrazi za prvim zaposlenjem i prilikom da steknu prvo radno iskustvo.

2

Dugogodišnje iskustvo i regionalna perspektiva

Sa iskustvom od preko 20 godina u industriji ljudskih resursa, sakupili smo mnogo znanja u radu sa mladima, koji su još tokom srednjoškolskih i studentskih dana u potrazi za prilikom da zarade džeparac ili finansiraju dodatno usavršavanje, učenje jezika, putovanja i sl. Mjob, osim u Srbiji, posluje još i u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji i Albaniji, pa ukupnom iskustvu dodaje i regionalnu komponentu.

3

Ponuda poslova za mlade širom Srbije

Mjob nudi omladincima širom Srbije mogućnost da pronađu posao i steknu dragocena iskustva o poslovnom okruženju i na tržištu rada. Ponuda poslova nije ograničena samo na veće gradove, već posao možeš pronaći i u manjim mestima. Pored online ponude poslova, koja ti je dostupna 24 h, ako si iz Beograda, Kragujevca i Niša imaš mogućnost da posetiš i naše filijale, gde ćeš dobiti sve potrebne informacije o učlanjenju u omladinsku zadrugu i trenutnoj ponudi poslova

4

Mjob ePoslovnica i aplikacija

Ono što Mjob izdvaja od drugih omladinskih zadruga su digitalni alati - ePoslovnica i Mjob aplikacija, koji ti omogućavaju da apliciraš za posao jednostavno i lako. U skladu sa potrebama mladih, koji danas uglavnom sve obavljaju online, na raspolaganju ti je naša jedinstvena online aplikacija koja nudi brojne mogućnosti i omogućava ti lakšu saradnju sa našom zadrugom. Tako kroz ePoslovnicu možeš da pretražuješ ponudu poslova, šalješ svoj CV, pratiš na koje si sve konkurse već poslao biografiju. Pored toga, kada počneš da radiš, ovde ćeš pronaći i sve najvažnije informacije u vezi sa tvojim angažovanjem (koji poslodavac te je angažovao, kada si dobio isplatu i sl.)

Kako da se učlaniš u Mjob omladinsku zadrugu?

Član Mjob omladinske zadruge možeš postati ako si mlada osoba koja ima od 15 do 30 godina. Jasno nam je da nemaš mnogo vremena, pa smo za tebe proceduru učlanjenja učinili jednostavnom. Trebaće ti svega nekoliko minuta da popuniš prijavu, jer je postupak jednostavan i brz. Nakon što popuniš kontakt formu i pošalješ nam svoju biografiju, možeš očekivati da ti se ubrzo javimo i da postaneš član naše omladinske zadruge.

Image

O kvalitetu usluga i raznovrsnoj ponudi poslova svedoči preko 1200 angažovanih omladinaca mesečno.

Prijavi se

Kako mladi ocenjuju saradnju sa Mjob omladinskom zadrugom?

Pročitaj šta tvoji vršnjaci kažu o saradnji sa nama. Njihovi saveti mogu da ti budu dragoceni na putu ka sticanju prvih profesionalnih iskustava, jer su oni već preskočili prvi stepenik i zakoračili na tržište rada. A kako su se na njemu snašli i kako im je u tome pomogla omladinska zadruga Mjob, čitaj u njihovim utiscima.

 „Ja sam ponosni viegodišnji član omladinske zadruge Mjob i toplo vam je preporučujem. Spektar poslova je toliko širok i pored toga dobro su plaćeni. Imaju saradnju sa divnim poslodavcima. Osoba sam koja voli da uči i istražuje, samim tim sam radila više poslova u isto vreme preko iste omladinske. Od mene imaju pohvale na svim poljima i za mene nemaju konkurenciju. Pored toga što je izbor poslova dostupan na njihovom sajtu, obaveštenje stiže i na mejl i sms. Ne oklevajte i pridružite se njihovom timu. Sigurna sam da ćemo deliti ista mišljenja.“

Isidora Bjelošević, Univerzitet Džon Nezbit, Beograd

“Divno iskustvo i poznanstva i što je najvažnije ažurnost u svakom pogledu. Preporučila bih Mjob svim studentima koji žele da rade i zarade!”

Ivana Konatar, Matematički fakultet, Kragujevac

„Još od prvih studentskih dana postala sam član Mjob omladinske zadruge, na preporuku mnogih. Ne samo što sam imala pristup brojnim studentskim poslovima, već sam i dobila šansu za prvu studentsku praksu. Septembra 2019. pridružila sam se timu regrutacije omladinske zadruge Mjob. Ne preterujem kada kažem da su mi prvo radno iskustvo učinili nezaboravnim. Imala sam priliku da uz pomoć mentorke i ostalih kolega učim i razvijam se. Videla sam sa kakvim žarom pristupaju svom poslu i koliko su posvećeni da svakom studentu izađu u susret i nađu posao koji će im savršeno odgovarati. Ukoliko ste u potrazi za poslom ili studentskom praksom preporučujem vam upravo Mjob omladinsku zadrugu.“

Interna praksa u sektoru regrutacije: Milica Simonovski, Univerzitet Singidunum, Beograd

Koje vrste poslova se najčešće mogu naći kod nas?

U ponudi se najčešće mogu naći brojni studentski povremeni i sezonski poslovi, uz koje možeš da uklopiš svoje obaveze na fakultetu. To su poslovi poput onih u fashion industriji, velika potražnja je i za pomoćnim prodavcima u trgovinskim lancima i magacionerima, kao i operaterima u proizvodnji. Pored ovih poslova Mjob, nudi i veliki broj praksi, ali i poslova na juniorskim IT pozicijama. Uz njih, velika je ponuda poslova i u administraciji, marketingu, finansijama i logistici.

Image
Image

Šta ti savetuju naši regruteri?

Dugogodišnje iskustvo, hiljade pročitanih biografija, poznavanje potreba tržišta i razumevanje mladih i njihovih želja da se profesionalno ostvare- čine sinergiju znanja koje poseduju naši regruteri. Oni tačno i precizno znaju da prepoznaju šta poslodavac traži i kako mladi treba da se prilagode tome. Pročitaj šta ti oni poručuju.

  • Tvoja biografija te može izdvojiti iz velikog broja prijavljenih kandidata. Ona treba da bude pregledna, jasno napisana i treba da sadrži podatke o tvom iskustvu, kavalifikacijama, karijernim ambicijama kao i nešto o tebi i tvojim interesovanjima koja pokazuju sklonosti prema poslu/praksi za koji konkurišeš.
  • Prijavi se za pozicije koje ti zaista zvuče interesantno i koje predstavljaju tvoju sferu interesovanja, gde želiš da učiš i da se dalje karijerno razvijaš.
  • U nedostatku profesionalnog iskustva, rad na različitim projektima, seminarima, učešće u organizaciji fakultetskih programa i angažovanje u studentskim organizacijama jeste od velikog značaja za kandidata i pokazuje njegovu inicijativu da se izgrađuje i usavršava.
  • Najvažnije je da u toku razgovora budeš svoj i na pitanja koja ti se postave odgovoriš iskreno i precizno, čak i ako možda nemaš dovoljno iskustva bitno je da pokažeš ambiciju i zainteresovanost za učenjem.

Klijenti

Image