Partneri

ERSTE Banka

Erste Banka je najstarija finansijska institucija u našoj zemlji, osnovana 1864. godine kao prva štedionica (Novosadska štedionica). Naš fokus je na poslovanju sa stanovništvom, lokalnim zajednicama i malim i srednjim preduzećima. Trenutno opslužujemo 421.000 klijenata u Srbiji.

Sprovodimo i podržavamo brojne programe prilagođene mladima, njihovim potrebama, navikama i vrednostima, kako bismo im pomogli da ostvare svoje ideje za poboljšanje našeg društva. Jedan od njih je i program Superste, namenjen mladim, kreativnim ljudima koji svojim inicijativama u oblasti kulture, umetnosti i obrazovanja žele da unaprede lokalne zajednice. Superste im već pet godina nudi podršku, znanje, resurse i savete za uspešnu realizaciju njihovih zamisli.

Za mlade imamo i posebno pripremljen Omladinski platni račun, koji nudi brojne pogodnosti, kao što je besplatan račun od 16 do 27 godina, NetBanking usluga, ili kartice za plaćanje i podizanje gotovine bez naknade na Erste bankomatima u zemljama članicama Erste Grupe.

Više informacija možete pronaći na zvaničnom sajtu Erste Banke u Srbiji, www.erstebank.rs.

 

Savez studenata FON-a

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka (SSFON) je samostalno, neprofitno, nepolitičko udruženje koje čine studenti Fakulteta organizacionih nauka, koje prepoznaje, obezbeđuje i štiti studentske interese. Usmereno na realizaciju inicijativa članova, realizaciju projekatakako na nivou fakulteta tako i na nivou celokupnog Beogradskog univerziteta. Mi smo jedna od najaktivnijih i najbolje ocenjenih članica Saveza studenata Beograda i Saveza studenata Srbija.

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka se od svog osnivanja, 1991. godine, zalagao za prepoznavanje studenta kao razvojne komponente i pokretačke snage društva, afirmisanje ideje studentskog organizovanja i iskazivanja potencijala studenata. Aktivnosti su usmerene ka svim studentima koji u njegovim ciljevima ujedno vide i svoje i koji u tim aktivnostima vide značaj i vrednost koja ih pokreće. U tom duhu, Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka kroz svoje aktivnosti  neprekidno  teži ostvarivanju svojih dugoročnih ciljeva, među kojima su: obezbeđivanje kvalitetnije nastave, poboljšanje standarda studenata, sadržajniji i kvalitetniji društveni život studenata, podsticanje studenata na angažovanje po društveno značajnim pitanjima kao i mnogi drugi.